Четверг, 24.07.2025, 09:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Володимир-Волинський клуб
"Йошітака Шотокан"
Меню сайта
Форма входа
Друзья сайта
Статистика
Наш опрос
Чи хотіли б ви займатись Карате?
Всего ответов: 71
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Проблемка....
XardasДата: Вторник, 12.02.2008, 21:04 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
В мене проблема... Я хочу вивчати якісь бойові мистецтва, але немаю часу ходити на секцію... Що мені робити? Чи можна займатися за допомогою якоїсь літератури???
Бду чекати відповідь...

НазарДата: Четверг, 14.02.2008, 12:37 | Сообщение # 2
Admin
Ну за допомогою літератури ти практично нічого не навчишся, бо щоб щось навчитись з книжок - треба мати якусь практику.
Трошки більше можна навчитись з відео. В нас на сайті є розділ "Відео уроки", де раз в тиждень ми викладаємо по два заняття, а взагалі якщо хочеш чогось більшого навчитись, то є єдиний вихід - відвідування секції, тільки там ти зможеш чогось добитись.

Краще зупинити ніж ударити, краще ударити ніж покалічити, краще покалічити ніж вбити, краще вбити ніж вб"ють тебе

XardasДата: Четверг, 14.02.2008, 20:21 | Сообщение # 3
Рядовой
Ну відео уроки я вже скачав... Як маєте яку літературу, то киньте ссилку... почитати незавадить...

P.S Колір тексту варто поміняти, а то коли пишеш нічого не видно...

nextuaДата: Воскресенье, 16.03.2008, 10:10 | Сообщение # 4
Рядовой
Quote (Xardas)
Ну відео уроки я вже скачав... Як маєте яку літературу, то киньте ссилку... почитати незавадить...

В інтернеты дуже багато літератури по эдиноборствам. Ось одна з кращих ссилок http://torrents.ru/forum/viewforum.php?f=611 .Там усього дуже багато.
А взагалі вивчати єдиноборства по літературі можна якщо є іще і хороший наставник. Але ж знову для цього потрібен час.
Як показує особиста практика без людини яка буде наставляти і поправляти це зробити дуже важко.
Краще спланувати свій час так щоб залишилось місце для відвідування секції

Добавлено (16.03.2008, 10:10)
---------------------------------------------
Назар я згідний з Xardas про те що колір сайту треба дещо підредагувати на більш світліший. Сильно приходиться напрягати зір

Юра

НазарДата: Пятница, 21.03.2008, 16:56 | Сообщение # 5
Admin
Нарахунок кольору тексту - екран треба наставити нормально і тоді все добре видно. А взагалі, дизайн скоро буде змінюватись. Зараз він на стадії розробки

Краще зупинити ніж ударити, краще ударити ніж покалічити, краще покалічити ніж вбити, краще вбити ніж вб"ють тебе

googenotДата: Пятница, 05.12.2008, 11:23 | Сообщение # 6
Рядовой
Добрий день, це не спам. Просто я бачу що форум ще маленький і немає відповідних розділів. Можу допомогти купити тренажери, ми у свій клуб купуємо і треба знижка, якщо ще хтось замовить то вім буде 7%. Вибираєте тут http://sportmagazin.com.ua/catalog/12, і звяжіться зі мною

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025
Сделать бесплатный сайт с uCoz